Mmmm, detta är gott och lite lyxigt 😊 Går att äta till vardags med t ex lite spagetti eller som lite lyxigare helgmat med ris.
Ingredienser 4 portioner
1 burk kräftstjärtar i spad
1 burk creme fraiche saffran och tomat
2 tsk Santa Maria Seafood & Fish
15 st plommontomater.
Salt och peppar
Lägg kräftstjärtarna i en som och låt rinna av. Smält creme fraiche på medelvärme i en kastrull, när den här blivit såsig, krydda upp med Santa Maria Seafood & Fish. Lägg i kräftstjärtarna och värm upp försiktigt så att de inte blir sega. Smaka av, tillsätt salt och peppar efter smak. Precis innan servering lägger du i plommontomaterna.
Servera med spagetti eller ris och en god sallad.
Var så god!
Ingredienser 4 portioner
1 burk kräftstjärtar i spad
1 burk creme fraiche saffran och tomat
2 tsk Santa Maria Seafood & Fish
15 st plommontomater.
Salt och peppar
Lägg kräftstjärtarna i en som och låt rinna av. Smält creme fraiche på medelvärme i en kastrull, när den här blivit såsig, krydda upp med Santa Maria Seafood & Fish. Lägg i kräftstjärtarna och värm upp försiktigt så att de inte blir sega. Smaka av, tillsätt salt och peppar efter smak. Precis innan servering lägger du i plommontomaterna.
Servera med spagetti eller ris och en god sallad.
Var så god!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar