söndag 23 juli 2017

Öjapasta


Vi äter inte bara köttbullar med pulvermos 😊 Det är kul att laga mat på sjön så vi lagar allt möjligt. Den här veckan har det blivit Öjapasta. Hos oss är det följande!

Inte världens bästa bild men familjen kastade sig över denna så jag hann precis fota innan den tog slut!

Ingredienser (4 portioner)
1 pkt tortellini med parmaskinka
1 lök
1 vitlöksklyfta
1 pkt bacon
10 färska champinjoner
1,5 dl creme fraiche
1 tsk soja
Persilja
Salt och peppar

Koka torrtellonin enligt anvisning på paketet

Hacka löken och vitlöken och skär baconen i småbitar. Skär champinjonerna i kvartar. Lägg allt i en stekpanna och hetta upp, inget extra fett behövs då löken steker i fettet från baconen.

När allt är stekt så blanda i creme fraichen och smaka av med soja, salt och peppar. Strö över lite hackad persilja och servera med en god sallad! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar