måndag 24 juli 2017

Koskärspasta

Den här pastan gjordes av min dotter och hennes gudmor Fredrika när vi lade till vid Koskär för ett par somrar sedan. Man tar helt enkelt lite vad man har och gör en pasta 😊

Har ni inte varit på Koskär så rekommenderas en tur dit! Fantastiskt vackert!


Nu till receptet!
Ingredienser (4 portioner)
Spiralpasta till 4 personer
1 lök
1 vitlöksklyfta
250 g kassler
4 soltorkade tomater i olja
Olivolja att steka i
1 burk Creme fraiche soltorkad tomat och fetaost
Färsk timjan

Koka pastan enligt anvisning. Hacka lök och vitlök. Skär kasslern i strimlor. Finhacka den soltorkade tomater.

Fräs lök och vitlök i olivolja. Blanda i tomaten, kassler och creme fraichen. Rör runt och låt puttra lite tills pastan är klar. Blanda med pastan och strö över timjan. Varsågod! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar