torsdag 22 juli 2021

Emmas pasta med babyspenat och mozzarella



Min dotter, Emma, lagade detta recept med en kompis, så gott och fräscht! Passar både sommar och vinter och går dessutom jättefort att laga!




Ingredienser 4 portioner

Valfri pasta tillagas enligt anvisning på paketet
2 pkt Mozzarella
1 krm Chilipulver
2,5 dl Matlagningsgrädde
1 gul Lök
1 Vitlöksklyfta
1 påse (200 g) Färsk spenat
Salt och peppar

1 paket bacon (behövs inte men är kul variation)

Koka pastan enligt anvisning. Skär baconen (om du vill ha bacon alltså) i bitar och knaperstek den. Hacka lök och vitlök. Fräs löken och den färska spenaten i olja. Häll på matlagningsgrädden och låt koka upp. Krydda med chili, salt och peppar och lägg ner mozzarella och låt den smälta ner. Häll sedan såsen på den nykokta pastan och servera genast!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar